Avui a classe hem fet corassons, un dels dolços típics de la Candelera, la Festa Major de l'Ametlla de Mar que es celebrarà en uns dies al poble.
A més a més, hem tingut la visita d'alguns familiars dels nens i nenes de la classe, que ens han ajudat a preparar els corassons.
La recepta que hem fet servir ha sigut aquesta (per si voleu fer-ne més a casa!):
- 1/4 l d'oli
- 1/4 l de sucre
- 3 ous
- 1 ratlladura de llimona
- 1 sobre de royal
- 150 g de farina d'ametlla
- 500 g de farina
A classe ja els hem provat, ara falta que els proveu a casa, però des de la classe, us podem assegurar que estan d'allò més bons!
Els nens i nenes s'ho han passat molt bé preparant-los, i esperem que els familiars haguèssiu gaudit molt també, MOLTES GRÀCIES!!!
A més a més, hem tingut la visita d'alguns familiars dels nens i nenes de la classe, que ens han ajudat a preparar els corassons.
La recepta que hem fet servir ha sigut aquesta (per si voleu fer-ne més a casa!):
- 1/4 l d'oli
- 1/4 l de sucre
- 3 ous
- 1 ratlladura de llimona
- 1 sobre de royal
- 150 g de farina d'ametlla
- 500 g de farina
A classe ja els hem provat, ara falta que els proveu a casa, però des de la classe, us podem assegurar que estan d'allò més bons!
Els nens i nenes s'ho han passat molt bé preparant-los, i esperem que els familiars haguèssiu gaudit molt també, MOLTES GRÀCIES!!!
Segur que els vostres corassons tambe estan per llepar-se els dits!
ResponElimina